Zásady ochrany osobních údajů

Kdo jsme

Adresa naší webové stránky je https://www.dragon-pohoda.cz/. Stránka patří společnosti Outsourcing Solution CZ s.r.o. se sídlem Záhřebská 24, 120 00 Praha 2, IČ 25514121 a DIČ CZ25514121. Společnost je zapsána Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 123137. Kontaktovat nás můžete na telefonním čísle +420 533 038 012 nebo na e-mailu recepce@outsourcing.cz.

Jaké shromažďujeme osobní údaje a proč je shromažďujeme

Komentáře

Když návštěvníci přidají komentář na tento web, jsou shromažďovány údaje zobrazené ve formuláři pro komentář, dále IP adresa návštěvníka a řetězec user agent definující prohlížeč, což pomáhá k detekci spamu.

Službě Gravatar může být poskytnut anonymní řetězec vytvořený z vaší emailové adresy (nazývaný také hash), díky kterému lze určit jestli tuto službu používáte. Zásady ochrany osobních údajů služby Gravatar jsou k dispozici zde. Po schválení vašeho komentáře je váš profilový obrázek viditelný pro veřejnost v kontextu vašeho komentáře.

Média

Pokud nahráváte obrázky na tento web, měli byste se vyhnout nahrávání obrázků s vloženými údaji o poloze (EXIF GPS). Návštěvníci webu mohou stáhnout a zobrazit libovolné data o poloze z obrázků na webu.

Kontaktní formuláře a cookies

Cookies jsou definovány jako krátké textové soubory generované webovým serverem a ukládané v počítači prostřednictvím prohlížeče. Když se později vrátíte na stejný web, prohlížeč pošle uloženou cookie zpět a server tak získá všechny informace, které si u vás předtím uložil. Princip cookies umožňuje odlišit uživatele a uložit si o něm konkrétní údaje. Např. právě díky cookie ví příslušný server, jaké nastavení jazyka jste si při minulé návštěvě vybrali. Cookies tedy usnadňují personalizaci.

Na principu cookies pracují také různé statistiky a další měřicí systémy, které si do cookie ukládají identifikátor návštěvníka, někdy i čas či zdroj návštěvy a další informace. Použitím téhož identifikátoru na jiných stránkách pak mohou chování uživatele stopovat a sledovat. Cookies jsou tedy podmínkou pro funkční webovou analytiku.

Pokud na naše stránky přidáte komentář, můžete povolit uložení jména, emailové adresy a webové stránky do cookies. Tímto způsobem se snažíme zvýšit váš komfort, když budete psát nový komentář už pak nebudete muset tyto údaje znovu vyplňovat. Tyto soubory cookies budou mít životnost jeden rok.

Pokud navštívíte naši přihlašovací stránku, nastavíme dočasné cookies pro ověření, zda váš prohlížeč přijímá soubory cookies. Tento soubor cookies neobsahuje žádná osobní data a při zavření prohlížeče se zruší.

Při přihlašování vám nastavíme také několik souborů cookies pro uložení vašich přihlašovacích údajů a pro nastavení zobrazení obrazovky. Přihlašovací soubory cookies mají životnost dva dny a cookies pro nastavení zobrazení mají životnost jeden rok. Pokud potvrdíte možnost „Zapamatovat si mě“, vaše přihlášení bude trvat dva týdny. Pokud se ze svého účtu odhlásíte, přihlašovací cookies budou odstraněny.

Pokud upravujete nebo publikujete článek, bude ve vašem prohlížeči uložen další cookie. Tento cookie neobsahuje žádná osobní data a jednoduše označuje ID příspěvku, který jste právě upravili. Jeho platnost vyprší po 1 dni.

Vložený obsah z dalších webů

Příspěvky na těchto stránkách mohou obsahovat vložený obsah (například videa, obrázky, články atd.). Vložený obsah z jiných webových stránek se chová stejným způsobem, jako kdyby návštěvník navštívil jiný web.

Tyto webové stránky mohou shromažďovat data o vás, používat soubory cookies, vkládat další sledování od třetích stran a sledovat vaši interakci s tímto vloženým obsahem, včetně sledování interakce s vloženým obsahem, pokud máte účet a jste přihlášeni na danou webovou stránku.

Analytika

WordPress a šablona Avada od Theme Fusion, samy o sobě v základním nastavení, nepoužívají žádné analytické nástroje.

S kým sdílíme vaše údaje

Vaše osobní data s nikým nesdílíme.

Jak dlouho uchováváme vaše údaje

Pokud přidáte komentář, komentář a jeho metadata budou uchovávána po dobu neurčitou. Údaje jsou uchovávány za účelem automatického rozpoznání a schválení všech následných komentářů, místo jejich držení ve frontě moderování.

Pro uživatele, kteří se registrují na tomto webu (pokud mají tuto možnost), ukládáme také osobní údaje, které uvádějí ve svém uživatelském profilu. Všichni uživatelé mohou kdykoliv vidět, upravovat nebo smazat své osobní údaje (s výjimkou toho, že nemohou změnit své uživatelské jméno). Administrátoři webu mohou také tyto informace zobrazit a upravovat.

Jaká máte práva

Pokud máte na tomto webu účet nebo jste zde přidali komentáře, můžete požádat o obdržení souboru s exportem osobních údajů, které o vás uchováváme, včetně všech údajů, které jste nám poskytli. Můžete také požádat o odstranění veškerých osobních údajů, které o vás uchováváme. Tato možnost nezahrnuje údaje, které jsme povinni uchovávat z administrativních, právních nebo bezpečnostních důvodů.

Kam posíláme vaše data

Komentáře návštěvníků mohou být kontrolovány prostřednictvím automatizované služby detekce spamu, která může být umístěna v zahraničí.

Naše kontaktní údaje

Outsourcing Solution CZ s.r.o.
Záhřebská 24
120 00 Praha 2
recepce@outsourcing.cz
+420 533 038 012

Dodatečné informace

Jak chráníme vaše osobní údaje

S vašimi osobními údaji je zacházeno tak, aby byla zajištěna jejich dostatečná ochrana proti úniku, zneužití, poškození či ztrátě, včetně patřičných technologických a personálních opatření.

Jaké máme postupy při úniku informací

V případě úniku informací a odhalení osobních údajů neprodleně, nejpozději však do 72 hodin, uvědomíme příslušné orgány státní správy (Úřad pro ochranu osobních údajů a Policii České republiky).

Od kterých třetích stran získáváme osobní údaje

Osobní údaje nezískáváme od kohokoliv dalšího kromě fyzických osob, kterých se týkají.

Jaké automatizované rozhodnutí provádíme a/nebo jak profilujeme uživatelská data

Nevyužíváme jakékoliv služby zahrnující automatizované rozhodovací či profilovací procesy.

Informační povinnost regulovaného průmyslu

Nespadáme do regulovaných odvětví průmyslu a ani nepodléháme speciálním právním předpisům.